Ik wil het leven van meisjes in Ethiopië veranderen!

Zeynep Karademir
Normal 33c98829b48281a7161b9f2b64e97a1122afd8c4
Qr
van totaal € 500 (1%)

Ik kom in actie voor schoon water en wc's omdat ik meisjes in Ethiopië vooruit wil helpen. Want het zijn meestal de meisjes die elke dag uren moeten lopen om water te halen, vaak onder gevaarlijke omstandigheden. Ze missen hierdoor veel tijd op school. En het water is vaak vervuild wat ziekten veroorzaakt. Ook blijven veel meisjes weg van school als ze ongesteld zijn door het ontbreken van goede wc's.
Met de opbrengst zorgt Plan in de regio Amhara op basisscholen voor waterpompen en watertanks. Voor meisjes worden aparte toiletblokken gebouwd, met wasruimtes en een invalidetoilet. Help jij mij mee om meisjes de kans te geven hun school af te maken waardoor ze een betere toekomst krijgen?

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 5 30-11-2019 | 23:36