Kralingenloop

PAC estafette/loop Rotterdam Kralingen

Nog te gaan

van totaal € 5.000 (25%)

Samen sportplezier hebben en veel geld inzamelen voor schoon water op scholen voor kinderen in Ethiopië. Help je mee?

18 mei 2019 gaan we proberen om binnen 1 uur 8 km te lopen (dat zijn 20 rondjes). Lukt je dit niet dan mag een estafette van 8 km met een team ook of probeer minder, bv 5 km is ook prima.

Wil je de uitdaging aangaan en je laten sponsoren voor je prestatie? Schrijf je dan in met een klik op de button 'ik wil in dit team'. Je krijgt automatisch een eigen pagina en in de omschrijving kan je erbij zetten als je je met een eigen team inschrijft. Wil je meedoen zonder inschrijving, meld je dan aan via 0648601926.

Loop je liever niet mee maar wil je wel helpen?  Alleen doneren mag ook! 

Na afloop wordt er een loterij gehouden waar er ter plekke loten voor kunnen worden gekocht. De prijzen worden beschikbaar gesteld door de plaatselijke winkeliers.

 

Locatie: PAC terrein, 400 meter baan

Langepad 16, 3062 CJ Rotterdam(PAC terrein)

Start: 14.00

 

 

 

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle

Aftellen is nu echt begonnen

10-04-2019 | 22:24 Nu de marathon van Roterdam afgelopen week heeft plaatsgevonden, komt zaterdag 18 mei nog beter in zicht.Ik hoop dat er nog wel wat meer aanmeldingen zullen komen voor de sponsorloop Kralingen. Doneer en loop mee en laat je ook nog eens sponsoren zodat we een nog hoger bedrag kunnen genreren voor dit goede doel!   
Lees meer