Mambeco wilt het leven van meisjes in Ethiopië veranderen!

Janneke & Willemijn Calis van Mambeco
Qr
van totaal € 1.000 (2%)

Wij zijn Janneke en Willemijn Calis, zussen en oprichters van Mambeco. Verantwoordelijk en duurzaam omgaan met de wereld is ons tijdens onze opvoeding met de paplepel ingegoten. Van jongs af aan zijn we op veel bijzondere plekken geweest, waardoor onze interesse in fair trade producten uit diverse culturen is ontstaan. Dit heeft geleid tot het openen van onze webshop Mambeco, waarmee we ons inzetten voor een betere toekomst.

Mambeco biedt een breed assortiment duurzame verzorgingsproducten, zero waste producten, alternatieven voor plastic zoals bamboe koffiebekers, en fair trade producten, zoals kaarsen en tassen van hergebruikte theezakken.

Door bij Mambeco een duurzaam verzorgingsproduct van FairSquared aan te schaffen draag je direct bij aan Plan. Van elk verkocht product doneert Mambeco 5 procent aan het water- en sanitatieproject in de regio Amhara, Ethiopië. Plan voorziet hier scholen van waterpompen en watertanks en bouwt voor meisjes aparte toiletblokken met wasruimtes en een invalidetoilet. Help je ook mee? 

https://mambeco.nl/product-categorie/5-voor-meisjes-in-ethiopie/

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 21,21 03-11-2019 | 22:21